Vitamin­Drink - næring til dine celler

Kroppen har brug for vitaminer og mineraler for at opnå bedst mulig sundhed.

Vand­opløse­lige kost­tilskud

FitLine kosttilskud bidrager med at overvinde de daglige udfordringer og understøtter din optimale sundhed.

Det unikke patent "Nutrient Transport Concept" (NTC), fører kosttilskuddene ud til præcis de celler, som har brug for det. Optageligheden på celleplan er markant højere end vitaminpiller.

FitLine produkterne produceres og leveres af det tyske firma PM-International, der er en familieejet virksomhed med verdensomspændende distribution.

PM-International er én af Europas største direct marketing virksomheder indenfor sundhed, wellness og skønhed - og tilbyder et bredt sortiment af højkvalitets kosttilskud og hudplejeprodukter. FitLine kosttilskud og hudplejeserien FitLine Skin sælges i mere end 35 lande.

Hos PM-International sammenkobler det videnskabelige ekspertteam viden og erfaring fra specialister fra så forskellige områder som medicin, forskning og videnskab omkring kosttilskud og biokemi, der alle er centrale i en moderne skønheds- og velværevirksomhed. Dette sikrer, at produkterne altid lever op til de højeste standarder.

FitLine er glutenfrit, GMO frit, allergenfrit, vegansk, sukkerfrit og baseret på økologiske råvarer af højeste kvalitet.

Ren energi til dine celler - understøtter optimal søvn, energi, fordøjelse, mental stabilitet og regenerering.

FitLine er vandopløselige mineral- og vitamindrikke. Prøv dem på egen krop og mærk forskellen!

Se mere i shoppen 

40222670.fitline.com