Her kan du se hvorfor du skal rense dit vand.

25-04-2022
Dr. Dean Burk PhD tilbragte 34 år på 'National Cancer Institute'. Her er en video, hvor han bekræfter, at fluor forårsager kræft.
Flour blev tilsat vores drikkevand i 1960'erne. Børn fik dengang flourpiller af staten, og det blev så derefter tilsat i tandpasta i påstand om, "at det beskytter vores tænder". Udover at massive mængder fluor giver folk kræft, så gør det dem også føjelige og sænker deres IQ.
Staten har holdt vores forfædre som slaver via misinformation og decideret forgiftning siden rockefeller overtog medicinalindustrien tilbage i 1920'erne - og nu står vi så her idag.
Der er stadig flour i vores drikkevand og du skal 'huske at drikke 2,5 liter om dagen, for at følge kostrådene'. Husk også at børste tænder to gange om dagen med fluorholdigt tandpasta, der ikke kun giver dig kræft, men som også ødelægger dine tænder.
Men hey, at vi alle eksponeres for en masse giftige og kræftfremkaldende elementer i vores hverdag, og vi risikerer at blive medicinske slaver - hvis ikke værre endnu - dø af det, så er det heldigvis ikke uden en lille gevinst...
Staten kan hvert år afholde et fornemt 'knæk cancer' show for de kendte, hvor de samler flere hundrede millioner kr. ind af befolkningens penge, som vi skal tro går til "forskning"
Det er en absolute joke.
Vi bliver simpelthen nød til at få ryddet op i de massive løgne og den toksiske verden vi alle længe er blevet og fortsat bliver serveret af Staten - endda for vores egne penge.
 
25-04-2022

Der er ikke indlagt nogen video

11-10-2021

Danske Vandværker har allerede fundet giftstofferne ved flere boringer, og nu slår professor alarm på vegne af det danske drikkevand. 

En sag om forurenet oksekød i Korsør kan vise sig at have betydning for hele Danmarks drikkevand.

For lige nu kan farlige kemikalier være ved at sive ned i jorden hundredvis af steder landet over. Giftstofferne bliver i kroppen i mange år og kan være med til at fremkalde kræft, ufrivillig abort og skade immunforsvaret. Det kan også overføres fra gravide kvinder til deres ufødte børn.

Sådan lyder advarslen fra forskningsleder og professor i miljømedicin ved Syddansk Universitet og adjungeret professor ved Harvard University Philippe Grandjean, der er en af verdens førende forskere inden for det stærkt sundhedsskadelige kemikalie PFOS

https://nyheder.tv2.dk/2021-10-10-professor-frygter-dansk-drikkevand-er-i-fare-det-her-er-noget-farligt-stads

25-08-2021

Muligvis er du fortsat af den overbevisning, at det danske drikkevand er rent, sundt og godt at drikke. Desværre er virkeligheden den, at vores engang så rene, sunde og gode drikkevand i dag er forurenet af pesticider. Miljøstyrelsen har slået alarm, for der er i de seneste år fundet adskillige pesticidrester og nedbrydnings-produkter i det danske drikkevand, og desværre i alt for høje niveauer. https://www.naturli.dk/artikel/det-rene-vand-eller-forurenet/

25-08-2021

Forurening af drikkevandet. Helt nye undersøgelse viser, at stoffet dimethylsulfamid (DMS) formodentlig forekommer i hver tredje drikkevandsboring i Danmark. De nye undersøgelser er blevet iværksat efter at stoffet er blevet fundet i en række vandboringer, primært i og omkring hovedstadsområdet. https://www.madforlivet.com/viden-og-forskning/forurening-af-drikkevandet/