Flaskevand og Kildevand hormonforstyrrende stof i urinen med 69 procent

En halv liter flaskevand koster det dobbelte af 1 liter benzin. Dyreste vand findes ikke.

Flaskevand har flere bakterier end postevand - men postevand har flere kemikalier en flaskevand. Rens dit vand med Micro Spiral Filter.  Der er generelt mange flere bakterier i det dyre kildevand på flaske end i postevand, viser en stikprøve foretaget af mad magasinet.

’En daglig kilde til velvære’. Og ’tappet direkte fra kilden dybt under de gamle, sydsjællandske egetræer’. Kildevandet på tankstationer og i supermarkeder lyder fornemt, men det indeholder betydeligt mange flere bakterier end selv postevandet fra hanen. Det viser en stikprøve foretaget af Madmagasinet på DR1.  Magasinet har testet de mest solgte mærker: Egekilde, Aquador og Kildevæld.  Der blev indkøbt tre flasker af hvert mærke - i tre forskellige butikker. Flaskerne blev straks lagt på køl og kørt til HOFORs laboratorium, hvor de blev testet for bakterier holdt op mod det almindelige postevand, som HOFOR leverer til hovedstadsområdet.

Faktisk stiger mængden af det hormonforstyrrende stof i urinen med 69 procent efter bare en uge, hvor forsøgspersonerne drikker alt deres vand af polykarbonat flasker.

Mikroplastik fundet i 9 ud af 10 kendte købevand

http://nyheder.tv2.dk/2018-03-16-mikroplastik-fundet-i-9-ud-af-10-kendte-koebevand